Magiportalen.

För dig som vill  förverkliga dina sagovisioner.

Har Du Någon Gång Känt Att Foto Är Mer Än Bara Bilder?


Att det kan vara ett kraftfullt sätt att uttrycka dina tankar, din personlighet och ditt hjärta?


Vi delar den övertygelsen med dig! 

Just därför förstår vi också hur frustrerande det känns när dina bilder inte lever upp till dina visioner. Just därför skapade vi Magiportalen.

 

Magiportalen

Magiportalen ger dig verktyg, kunskap och inspiration så att du kan upptäcka din egen förmåga och kreativitet, leka och ha kul med foto och redigering - så att dina visioner får liv och kan inspirera andra. 

För sagobilder är så mycket mer än ett sätt att bara fota och redigera på

Det är ett sätt att ge uttrycka för vem du är innerst inne, baka ihop saker du älskar i en bild och göra skillnad. 

Så, är du redo att förtrolla med dina bilder?
Börja Idag!

Meet Your Guides

 

Bakom Magiportalen hittar du Louise Nordström Pettersson (Nature by Louise) och Sandra Hallnor (Portraits of Lapland), två eftertraktade fotografer som fascineras av det mystiska och magiska.

Den ena dras lite mer åt det tidlösa och jordnära hållet, den andra inspireras mer av fantasy och vackra färger. Men de delar samma drömmar och kärlek till sagofoto och att få lyfta och hjälpa andra fotografer med hjälp av den. Och de är därför de är här.

För att hjälpa dig känna en djup tillfredsställelse och glädje när du skapar bilder!

Nature by Louise

Louise Nordström Pettersson

Louise har gått från sagoredigering i Paint till att vara en älskad ambassadör för OM-Systems. 

Hon är sagofotografen från Skåne som trollbinder betraktaren med stämningsfulla bilder i magisk miljö. Hon varvar fotouppdrag med föreläsningar och workshops.

Men hennes väg till framgång har inte alltid varit spikrak och hon förstår frustrationen över att inte kunna ge liv åt en vision. 

"När jag började med sagobilder kämpade jag för att få till dem med Paint (haha), och kunde för mitt liv inte förstå varför de inte var lika slående som andras bilder. Det var först när Photoshop kom in i mitt liv som polletten trillade ned. Nu vill jag hjälpa andra slippa gå den långa och krångliga vägen jag själv gick, genom att dela med mig av alla mina hemliga tips och trix som jag samlat på mig i 14 års tid."

Följ Louise på Instagram ➝

Portraits of Lapland

Sandra Hallnor

 

Som sagofotograf (och gammal backpacker) är Sandra väl medveten om vad lite ny omgivning kan göra för din passion. Sånt som håller din relation med kameran spännande.

Men det var inte förrän hon återvände hem igen efter flera år på vift som hon insåg hur otroligt unik och vacker naturen i Arvidsjaur är. Sedan dess är varje porträtt och sagobild också en hyllning till naturen som fångat hennes själ och hjärta.

Nu längtar hon efter att få visa dig hennes älskade lilla hörn av Norrbotten som kunder från hela Sverige vallfärdar för att ta sina bilder i.

 

Följ Sandra på Instagram ➝

Let's Work Together

Börja trollbinda betraktaren med dina bilder idag.

Förvandla bilder du redan tagit med hjälp av sagoredigering!

Join Us

Add Magic

Make A Difference

TESTIMONIALS.

Let Others Inspire You.

"Hej! Jag ville bara komma över och säga att jag älskar din kurs! Svenska är inte mitt modersmål och det är ibland svårt att följa med när man lyssnar på svenskar eftersom de talar så fort. Men du talar så lugnt och tillräckligt långsamt, så därför är det lätt att förstå dig. Tack så mycket för detta. ❤ Dessutom är innehållet i kursen toppen, jag har lärt mig så mycket! Bra jobbat! 😊✨"

 
Johanna

"Stort varmt tack! Huvudet fullt av lärdomar och intryck att smälta!"

 
Katarina
Video Poster Image

Undvik dessa 8 saker som dödar din kreativitet! 

Ladda ned din gratis guide idag!